PLAăA CASTELLERA

CASTELLERS DEL POBLE SEC
Publicaciˇ PILAR SEC
JOVES XIQUETS DE VALLS

 

Aquesta es una secciˇ nova que es titula Plaša Castellera, avui crec que he de fer relleu a una de les colles castelleres mes modestes del mon casteller, estÓ situada a Barcelona i mÚs concretament al Poble Sec. Una colla que neix a mitjans del 1998, quan un grup d'amics decideixen tirar endavant un projecte encoratjador.

Jo des d'aquÝ animo a tots els membres dels Castellers del Poble Sec, que no defalleixin als assajos,  que siguin constants, que treballin amb l'esperanša que un dia recolliran tot el fruit que hagin sembrat, segur que ho aconseguiran. Tot seguit passo la descripciˇ tal com ells la reprodueixen a la seva web: http://www.galeon.com/poblesec/

Vull agrair a l'Eudald Candalo, la seva atenciˇ dispensada, al publicar en el n║ 3 de la Revista PILAR SEC, una pÓgina dedicada a la meva web, elogiant el treball realitzat, en els distints apartats. Moltes grÓcies.

Els millors castells realitzats pels Castellers del Poble Sec son: 2 de 6, 3 de 6, 4 de 6 amb pilar de 4,  5 de 6.

Tot i que breu la nostra hist˛ria ha estat intensa i plena d'emocions. La idea va nÚixer d'un grup d'amics l'estiu del 98,que tot i ser molt pocs es van comprar una faixa i es van posar a assajar: en un primer moment ho havien de fer al bell mig de la plaša del Sortidor, per manca d'un local propi, que a mesura que ha anat creixent la colla s'ha anat aconseguint. Actualment podem practicar als locals de la parr˛quia de Santa Madrona i al centre cÝvic del barri, la qual cosa dona l'estabilitat necessÓria per tirar endavant. 

MÚs informaciˇ la trobareu a : http://www.galeon.com/poblesec/

 

 

Segons al Dos de Sis

Aixecador i enxaneta enfilant amunt

Aixecador apunt de colĚlocar-se

Dos de Sis

Detall del Dos de Sis

Tres de Sis

Eudald Candalˇ, el culpable de tot

Cinc de Sis

Publicaciˇ dels Castellers del Poble Sec

PILAR SEC
Tinc el gust de publicar un resum de pÓgines, de la revista n║ 3 que la colla edita peri˛dicament.

Portada

PÓgina 3

PÓgina 5

PÓgina 6

P└GINA N║ 1

P└GINA N║ 3

P└GINA N║ 5

P└GINA N║ 6

PÓgina 9

PÓgina 11

PÓgina 13

PÓgina 14

P└GINA N║ 9

P└GINA N║ 11

P└GINA N║ 13

P└GINA N║ 14

Totes aquestes fotografies NO es poden reproduir per cap mitjÓ escrit, electr˛nic, web, sense l'autoritzaciˇ del seu autor i  del seu origen: www.jovesxiquetsdevalls.com   -  WEB  DE LA  JOVES XIQUETS DE VALLS.

Fotografies: Castellers del Poble Sec

CASTELLERS DEL POBLE SEC

[  INICI  ]

- 1 - 2 -

DIADA DE SANTA EULALIA

.

[ INICI ] [ FITXA T╚CNICA ] [ HISTORIA GR└FICA ] [ ELS OR═GENS ] [ ACTIVITATS CULTURALS ] [ CALENDARI ] [ DIADES ] 

[ PANTALLA OBERTA ] [ GRANS CASTELLS ] [ FOC NOU ] [ MAPA WEB ] [ 200 ANYS FENT COLLA ] [ LINKS RECOMANATS ] [ GRAELLES ]  

[ CONCURS TARRAGONA ].[ SËC DE LA JOVES ].[ VALLS SONS I M┌SIQUES ] [ PLAăA CASTELLERA ] [ LLIBRE VISITES ] [ FĎRUM DISCUSSIË ].

.